lördag 21 juni 2008

rödvit


hittade detta fin fina kanintyg när jag var ute en tur med lillen i torsdags....precis nyinkommet...och jag som skulle spara mina tygpengar till elefanttygerna....det blev en meter av ovanstående, kanske kan passa som utsida till en väska eller så. Gillade att det förekommer lite kaniner som har andra poser på tyget än den stora massan!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh... vilket gulligt tyg!!!
Jag ser att du hinner med ett och annat mellan amningar och blöjbyten. =)

Jes sa...

De tyget är ju bara för underbart, hoppas de även får in det i andra färger

Kaja sa...

Kanonfint! Är det ett vävt eller trikåtyg och var köper man det. Nu har väl visserligen mina ungar passerat värsta kaninstadiet, men tösabiten skulle nog kunna acceptera det...

//Kaja

OttoPippi sa...

Jätte, jättefint!!! Undrar också!! Var? Var? Stretch? Stumt???? :-)

KlaramedK sa...

Ja visst är det fint! Fakitst lakansväv, kasnke lite styvare än vanlig men vävt och inte stretch och det hittade jag på min lokala Åhlens som har en stor tygavdelning!! =)

kanske en blivande "sybloggs-kaninpest" ?! hahaha

99kr/meter kan jag upplysa om att det kostar. (skulle nu inte era Å-butiker ha det kan jag alltid distribuera för vi går ofta via denna butik!)

OttoPippi sa...

Tack snälla för tipset!!! Skall genast (eller ja, om jag får tid den närmsta veckan menar jag... :-)) gå och kolla min Å!!!

KlaramedK sa...

Själklart tycker jag man måste tipsa sina "sybloggare"!!

Strömming sa...

Verkligen jättefint. När du säger det så har jag nog sett det på Å här också. Någon som föresten har en aning om när elefanttyget kommer?

KlaramedK sa...

elefanterna kommer i miten av juli! om du förhandsbokar kan du få 10% rabatt! =)