fredag 21 september 2007

fredagfredagfredag

Jaha snart är det helg igen....skönt men herregud va' veckorna rusar iväg. Och inte har jag hunnit gå till biblan och hämta mina beställda sy-böcker, eller gå till åhlens och bunkra tyg som är på utgående. MEN jag har hunnit att vara ute på en 2h prommenix med F och lilla söta M som bor i samma trappuppgång som vi! Ganska skönt väder, knappt någon vind alls trots att vi gick längst med djurgårdskanalen.

Alfred var rätt kinkig och mammig i eftermiddag så det blev varken städat eller sytt någonting! håller på med en gripboll i ful gul velor....testar hur den blir för att kunna göra en fin boll sedan! Har även börjat på ett par velorbyxor, blå med svarta prickar, till honom.

Ikväll är det simträning, inte för mig tyvärr, det var ju tänkt så men sedan drabbades jag av tillfällig sinnesförvirring och blev simtränare själv för en "crawlkurs"...hmmm...upplägget är inte direkt min kopp te, jag tror inte man kan lära sig simma snyggt crawl om man knappt kan simma bröstsim ordentligt. Med ordentligt menar jag att man vågar doppa ansiktet typ, alla simmar "kärringbröstsim"...suck....får nog avveckla mig själv som tränare så att jag kan träna själv för det var ju det jag ville, SIIIIIMMMMMMMAAAAA!

dags att underhålla lilleman och äta perfektstekta fläskkotletter....måste nog ha glass til min hals efter maten...

snart kommer det bilder på mina senaste syprojekt..men det tar sådan tid att ladda upp bilderna och fixa till dem mm mm