söndag 13 april 2008

lååång väntan

Sedan några timmar tillbaka har min lilla mamma återvänt till Lund och jag och lilleman har roat oss själva resten av eftermiddagen och kvällen, nu äntligen sover han efter en massa gråt. Jag är supertrött och måste nu sätta mig och sy en massa dykfickor, alltid lika motigt, men pengarna skall jag ...eller har jag köpt det där uggletyget för. Egentligen hade jag beställt enfärgat oxå men det verkar de på jofotex ha missat, gjorde väl kanske slut på all serviceanda under den där rabatthelgen förra veckan. Imorgon skall jag till posten och se vad jag egentligen fått i mitt paket, men det är faktiskt med en djup suck jag kommer gå dit med nu, tyvär, fick intrycket att trots förhandsbeställning så är det röda tyget slut!! Märkligt att alla som handlat där vittnar om underbar service mm, än så länge är det ingen kör jag kan sjunga med i.

så här sista dygnet innan min sambo kommer hem från usa-resan är det extra segt, känns verkligen som att mina krafter, sömn och ork är en stor bristvara nu, om man nu skall vara efterklok (vilket jag inte gillar, för det förändrar ju inget) så kanske det var tokigt att han reste 4 veckor före lill*n kommer, men han har i alla fall barnvagnen, en Phil & Teds "VIBE" med sig hem (fast nog vågar man inte ropa hej!). Alltid något att glädja sig åt i all tygmisär, att man nu kommer ha en häftig NY barnvagn. Fast nog kommer jag sakna ögonkontakt med lilleman när man är ute och prommenixar, men det blir ju en massa kompromisser när man nu får kottar med 1 års mellanrum....sängproblemet är inte löst än...

nu har jag nog skrivit av mig lite av min deppighet, kanske man inte borde göra här, men ibland undrar jag varför mitt liv ofta skall vara en uppförbacke, nej bäst att gå och sy nu innan jag deppar ihop eller somnar.