måndag 12 april 2010

En solig utmärkelse

En trevlig utmärkelse hittade jag i början av mars från mysigtdesign, tack snälla för den!!
jag skäms ju något över att jag inte har fått tummen ur och presenterat utmärkelsen här...jag blev i alla fall hur glad som helst, för inte trodde jag att min lilla blogg är så mycket att ha när det finns sååå många duktiga sömmerskor och bloggare där ute!

Idag tar jag i alla fall tillfället i akt och visar upp den fina Gerberan som kom med utmärkelsen...jag har ju dock funderat och funderat på vilka blogga jag skall nominera, om jag skall hålla mig till reglerna så är det hela 12 bloggar som skall utmärkas:
*Hello för att du syr så otroligt mycket fint och för att jag imponeras av hur mycket du hinner med!!
*Lilldrake som inspirerade mig från början, syr självklart otroligt mycket fint!!
*kajadesign oxå en av urinspiratörerna!
och nu jag kanske diskvalificerar mig men jag är nog så fräck att jag nominerar alla mina flitiga bloggläsare! Så DU som läser det här får en utmärkelse av mig!


The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspires others in the blogworld.
The rules for accepting the award are:
1. Put the logo on your blog or within your post
2. Pass the award to 12 bloggers
3. Link the nominees within your post
4. Let them know they recieved this award by commenting on their blog
5. Share the love and link to the person from whom you recieved this award


fynd


har inte hunnit blogga om mitt tygfynd förra veckan, så här ser det ut i alla fall....jag skulle egentligen bara titta på tyger för att pigga upp mig men jag kunde inte motstå denna fina trikå. Vet inte vad kvalisorten kallas men den är ganska tunn, kanske en aningens finribbad och stum som interlock.
Jag tror det kan vara ett Polarn och pyret tyg för jag tycker mig känna igen det, fast det spelar inte så stor roll, fint är det i alla fall och jag tänkte göra mig en tunika/klänning av det fast just nu har jag inte något WOW mönster....här kommer liksom min lättja in, jag KAN ju rita mönster till mig själv men tiden det tar från första streck till färdigt plagg avskräcker något, jag vill sy NU, till MIG och VÅRUTMANINGEN jag är med i.

------
sedan händer det lite på min blogg, jag håller på att försöka bygga om den lite, första steget någorlunda avklarat, att få till 3 kolumner, nu skall jag bara försöka förstå mig på GIMP
som jag fått tips om av min lillebror, ett gratis bildbehandlingsprogram för PC och Mac...är det någon som använder det tar jag tacksamt emot tips på hur man kan klippa ut sitt alster på ett enkelt sätt så att jag bara får med det och inget annat så att jag kan bygga en "modellsida".