torsdag 21 februari 2008

dykfickor

I väntan på queen machine (som nu är on the road!) har jag tack vare Bibbi fått tag på cordura så att jag kunnat sy mina dykfickor igen, fick en beställning nästan direkt när jag annonserade på dykarna.nu, och det är ju toppen för = lite klirr i kassan! jaja, inget som alla som syr barnkläder intresserar sig för, men jag har inte haft så mycket beställningar på barnkläder, hoppas det blir ändrign på det snart!

Annars har det varit som julafton hela veckan, i måndags fick jag corduran, i tisdags kom en låda med overlocktråd och lite smått och gått från Bibbi, ...sedan har jag med spänning följt Teas maskins resa...det är såå kul att vi skaffat samma maskin! Jag drömde tom härom natten att en engelsman knackade på dörren och levererade min maskin, hahaha!! ...men riktigt så snabbt går det ju inte. tänk jag hade haft min maskin här nu om jag inte hade beställt några små extra grunkor som det var 1v leverans på till min dealer!

ikväll har sambon varit på 60-års kalas och lilleman gick och lade sig snällt vid 19, sedan har jag sytt några fler kallikå-flygplan, men min nyligen servade maskin gnisslar så jag vågar inte fortsätta sy nu...jag är verkligen trött på att lämna in maskiner på verkstaden....