torsdag 13 januari 2011

tappat tråden...

torsdagskväll och klockan tickar sakta....jag har tappat tråden känner jag, saknar mina barn så mycket så det gör ont ända in i märgen...har varit utan dem nu i två lååååånga ensamma veckor, det enda jag har sytt är två stora kuddfodral till min blocketsoffa..men det var knappt kul alls att sy.

Allt jag gör känns som jag gör med stora tunga skor på fötterna....suck.

idag fick jag brev från FK, nu begär barnens pappa att han skall få barnbidraget...poff, där gick min livlina till de dyra resorna som jag nu inte alls har råd att genomföra. Alla som har gott om pengar brukar säga att pengar inte är allt, men har man verkligen INGA så är pengar ALLT.

Har kollat med olika typer av välgörenhet, kyrkor, ersta diakoni, mm mm INGEN har några pengar att bidra med så att jag kan träffa barnen. Jag tog mig ut själv från hans förtryck och det var ju dumt, hade jag gått till socialen hade jag säkert fått något boende mm mm eftersom det var våld inblandat...men reser man sig för egen maskin ur skiten utan hjälp från någon, så står man oxå där ensam utan hjälp från någon!!

jag har bollat med tanken på att rensa i sygömmorna, men jag har inte så mycket kul tyger att bli av med, jag har lekt med iden att jag skall sy och sälja kläder...men var säljer man så att man får pengarna i egen ficka och inte i nåon mellanhands?!

jag behöver göra något kul, för min egen skulle, jag behöver någont socialt att göra, träffa folk, lära känna nya personer som kanske jag kan ha något gemensamt med...en syjunta hade ju varit så kul, men i lilla lund finns ju knappast massor av sytokiga mammor
...men utan pengar kan man inte göra mycket.

någon som har några tips???