måndag 25 februari 2008

fint 70-tal

Snörvel snörvel, attjho, host host....kan man verkligen bli så här matt, slö, sänkt, kass av en ynklig förkylning?! (man kanske inte skall fråga indianerna i sydamerika på Vasco da gamas tid)
Har ju t om tappat rösten...inte lätt att inte prata med ett yrväder och sambon som ställer frågor!
Grabbarna var i alla fall iväg en sväng före middagen och kom hem med paket till mig, är ju alltid lika roligt att öppna trots att jag faktiskt visste vad de skulle innehålla! ...men Alfred hjälpte sin ynkliga förkylda mamma! =)


Hallåååå mamma, kolla ett stort blått paket till dig! ...skall jag hjälpa dig öppna?

Sådär ja, det var lite pill med den där tejpen....och lite svårt att få upp hela locket men jag sätter mig här så ser du vad det är i lådan! Är det tyg mamma?

..och om man lyfter undan det fina gröna så ligger det 70-tals orange/röd här, ser du? ...du noterar väl att jag nu bara håller i mig med en hand?!

Tygerna är fyndade hos Bibbis textil, gick ju inte att inte köpa när jag fick små provlappar med i trådpaketet förra veckan! Äkta 70-tal! ...så nu har jag bunkrat lite, skall göra några kuddöverdrag till stoff och stils 50x50x10cm polyeterskumkuddar...så att alfred kan bygga koja mm när han blir lite större...måste ju ha framförhållning!
...Kanske blir det någon åkpåse till nya vagnen (om vi kan bestämma oss för årsmodell, tvillingvagn eller ej, Phil & Teds eller ej....), Manchestermuddbyxor, väskor...mm mm...och kanske till och med gardiner till mitt orange/vita syrum!