fredag 29 februari 2008

hur kunde jag missa....

Ännu en mer eller mindre sömnlös natt....nu har jag för en gångs skull surfat runt lite på sybloggar och barnvagnar i väntan på soluppgång.....typiskt, hur kunde jag missa sambeställningen av storleksetiketterna som Jes fixade?! Hade verkligen behövt de där i strlk 6-12 månader-etiketterna mfl "månadslappar", och vad jag förstår så lyckades hon få till ett riktigt bra pris oxå eftersom det var sååå många som beställde vilket det inte var i höstas när jag fixade en sambeställning.
(...missade kanske för att jag är gravid och för att det var en evighet sedan + lite till sedan jag sov sist, så jag har inte riktigt orkat att surfa runt på sybloggarna...skulle funnits någon djungeltelegraffunktion som meddelade en om sådana aktiviteter...)

...och nya namnlappar hade jag oxå behövt, har kanske inte tröttnat på "KlaramedK" men jag har tröttnat på pikarna jag fått från olika håll och folk som på skämt säger sitt "NamnmedN" på mitt vis. Tänk jag har hetet Klara i snart 31 år och det är ytterst sällan som folk faktiskt skriver mitt namn med K och inte C....därför kallade jag mig för KlaramedK (utan mellanslag) eftersom jag alltid får säga det när folk skall skriva upp vad jagheter....räknade dock inte med pikar från vuxna människor....så nu ligger mina KlaramedK-lappar nästan oanvända, har dem bara på sån't som skall användas här hemma.
har funderat ett tag och tror att jag skall "heta" [DUo.JAG] lagom neutralt och genererar förhoppningsvis inga dumma (ursäkta uttrycket, men jag är faktiskt less) kommentarer,...om jag bara kan bestämma typsnitt och färger, svåra beslut när hjärnan står stilla! skulle ju helst vilja ha vikbara på mitten och lite mer orginella än standardlapparna på minanamnband, men det är visst ganska dyrt har jag hört, så det får kanske vänta lite.

Idag kommer min tillökning i symaskinsfamiljen, förstår bara inte hur jag skall orka hälsa den välkommen upp ur lådan....kan man köpa en burk sömn?