söndag 3 april 2011

vår-loppmössor


Sydde dessa nya vårmössor till buskillarna efter förra umgänget. Våren har ju till och med börjat komma till stockholm så det var dags för mössa utan fleecefoder! Storbus gillar lila så när jag sprang på de lila monsterbilarna på Ohlssonstyger p sveavägen så fick det bli en bit av den velouren....jag har sagt det förr och säger det igen, jag är hopplöst efter när det gäller nya tyger och mönster....vet ju att dessa monsterbilar fanns i en massa olika färger och jag har tittat på dem på Ohlssons tyger förr, i höstas när jag bodde i stockholm...men så blir det aldrig av att jag slår till och när jag väl har bestämt mig så är tygerna ofta slut!

Lilbus gillar grönt så han fick en grönrandig mössa, en velour jag fyndat om jag inte minns fel på Ohlsson sommarrea.

Den orangeröd-prickiga mössan sydde jag faktiskt förra våren men den har saknat namnlapp så länge så nu passade jag på att sy dit en!

Skulle fått en blid på mössorna in action men den har lyst med sin frånvaro...men när mössorna kom med posten i onsdags så var det en fullträff, Lilbus gick genast och letade upp matchande velourbyxor som pappa tydligen har köpt, så gick han med mössa och gröna byxor på sig hela kvällen och efter badning skulle mössan på igen!! ...Lilbus är något av en mösskille!