lördag 30 april 2011

kom med posten

Först vinst av en Emster Alster jumpsut och sedan kom posten med ett paket från en sybloggare!!

Tack snälla klockarbarn för de superfräsiga fina, välgjorda, snygga, coola tossorna!!
Något av det finaste jag har fått tror jag! Vi får hoppas på svala sommarkvällar så att de kan ha dem på jämt!!


Glömde tömma min brevlåda i entrén i torsdags så det var extra mycket igår..... och då låg det ett litet paket som jag öppnade på direkten!! :=)
Såå fina sååå fina!! Och jag blir rörd av denna generositet och vänlighet och cyberstöd som många av er visar mig!

***
Denna vecka har varit en tung vecka, har behövt läsa igenom soc.rapporter där soctanterna går på exets lögner om mig och inte frågar mig direkt för att få "fakta" så fyller de i med sina egna fantasier....inte så proffsigt i min mening.
Även igår var det tung läsning....trista advokatpapper ( ..exets bemötande på mitt yrkande om påskumgänge med barnen en vecka eftersom jag inte kunde träffa dem denna vecka pga läkartider, ultraljud, barnmorska mm samt att jag inte vågar sätta mig på ett tåg i 4-5h konka ryggsäck mm mm....men tingsrättsdamen avslog det mesta liksom att jag skall även fortsättningsvis vara den som turar sthlm-lund för hämtningar/lämningar av de två stora barnen!!! i höggravid tillstånd med tvillingar = riskgraviditet, och med tanke på att jag föder i räcerfart och x2000 inte har neonatalavdelningar...man undrar hur en kvinna kan ens göra så mot en annan kvinna..men det kanske är de som är värst?! Och tingsrätten köpte såklart exets alla lögner och han och hans bitchadvokat hävdar att det är jobbigt för barnen att resa en massa tåg tätt...tätt för dem är inte två gånger på 4 dagar utan tätt= om det går två veckor mellan deras tågresor!!! Hur får man ens ihop den logiken??? ...sedan åkte pappan med barnen i bil varje dag under påskhelgen i minst 4 timmar/dag, påskafton det dubbla!! HUR var det nu med att det var jobbigt för barnen att resa en massa?!?!?!...suck, skulle kunna skriva en uppsats om vilket r-hål pappan är och vilka lögner han och advokaten kokar ihop.....suck.....han är hur sammarbetsvillig som helst enligt dem medan jag inte är det när det är precis tvärtom!!

...måste bara berätta det senaste, pappan vill ta ut pappadagar i samband med att twinsen föds!!! Han hade även velat vara med vid förlossningen!! Han ville ju göra abort å det bestämdaste i höstas, skällde ut mig efter noter på julafton för att jag inte hade gjort abort som han krävt, för "det skulle påverka hans liv"!! ..och nu tror han att han bara kan stövla in och ta ut pappadagar och göra hur han vill samtidigt som han motsätter sig allt jag försöker samarbeta om och vägrar låta de två stora barnen träffa mig i längre perioder än 4 dagar!!!

jag är rädd att detta bara kan sluta på värsta tänkbara sätt, att storbus och lillbus tvingas bo kvar i stockholm med honom och jag och bebisarna får bo här i lund och längta efter storebröderna...men jag får ju skylla mig själv som "lämnade mina barn" och var egoistisk nog att flytta till lund, vad tänkte jag på?!
...på att en gång för alla, 5 år senare faktsikt skriva klart min magisteruppsats och ta en examen så att jag lättare kan få ett riktigt jobb...och då var jag faktiskt tvungen att bo i lund...

Idag önskar jag att jag aldrig blivit född själv för då hade alla barn sluppit denna situation.
)

MEN De söta små tossorna får mig ändå att försöka tro lite på framtiden och hjälpa mig att fokusera på twinsens ankomst, de ligger numera nerpackade i bb-väskan som står startklar...en av få saker som är startklara!
STORT TACK igen underbara duktiga klockarbarn!! :=)