söndag 16 september 2007

Gul & Brun

Sydd i trikå från e-slöjd, som jag fyndade på symässa i malmö i vårvintras då lilleman fortfarande var på tillväxt i magen!
blev väldigt nöjd med resultatet, hoppas den blir bra på oxå!

tröja

En varm fleecetröja till Alfred...lite stor än, men den passar utanpå hans coola PO.P overall från 70-talet som inte är så vid!
Sydd av en billig tjock filt från hemtex, muddväv från e-slöjd och en röd pärlemoknapp från stan'.

söndagkväll

hjälp va trött jag är, var på någon slags taklagsfest igår, ...fast jag lade inget tak men var sällskap och skumpade Alfred i selen....börjar bli dags att skaffa lite varmare kläder åt lilleman nu! Pratade med två mysiga damer om loppisar och 70-talstyger...det skar ju till i bröstet när båda berättade att de nyligen gjort sig av med KASSAVIS med sådana tyger!!
Annorlunda men rolig lördageftermiddag, men det var kyligt där ute....så idag är jag seg i hela kroppen och jag och Alfred somnade vid eftermiddagstuttningen. Hoppas jag slipper bli förkyld, skall på intervju för kvalificerat GISjobb imorgon =)

Testade ge lilleman lite potatispuré idag! han visste inte riktigt vad eller hur han skulle göra med maten, gapade men sedan ångrade han sig och bubblade ut det mesta!!

Sydde även klart min spindel från kalikå! Den blev något stor! Hade ju tänkt ha den över skötbordet men den får nog någon annan plats!