söndag 16 september 2007

Gul & Brun

Sydd i trikå från e-slöjd, som jag fyndade på symässa i malmö i vårvintras då lilleman fortfarande var på tillväxt i magen!
blev väldigt nöjd med resultatet, hoppas den blir bra på oxå!

4 kommentarer:

Thea sa...

Så otroligt välsydda grejer! Inte en mudd som slappar, ingenting! Är det Ottobres mönster du sytt denna body från? Sen måste jag fråa om omlotttröjan - såg att du hade kantat med E-slöjdstrikån på tvären. Jag har inte vågat testa det - blir det bra? Jag var rädd att det skulle bli stumt, när töjbarheten är på aandra ledden.

Bibabba sa...

Vet du om symässan i Malmö är årligen återkommande? och i så fall hur man får fram info om tid o plats??
Hälsn från en Clara med C

KlaramedK sa...

Det var vänligt sagt, tackar tackar! vet ju dock inte om den kommer passa, har lite funderingar kring om man skall eller inte skall lägga till sömnsmån i hals- och benringningen, jag lägger inte till i nuläget eftersom jag tycker det verkar ologiskt att göra det, det är ju därför man har mudden!
jaja.

visst är det ottobre, tror det var från 2006, har dock ändrat lite, tex lagt till mudd i ärmsluten.

angående den röda tröjan funkar det bra med kantning på "tvären", jag har ju kantat ett fleecetyg och det är ju inte jätte elastiskt så att det blir lite stumt märks inte. OBS man behöver mer mudd,så mät kanten och ta lika mycket eller lite mindre och klipp av det som blir lite för mycket efter att du satt dit den, den har ju en viss töjbarhet.

KlaramedK sa...

Till happy hippo:
jag tror att symässan är årligen återkommande både i malmö och stockholm, kankse tom att de är både på hösten och våren....undrar om det inte var en mässa i malmö för någon månad sedan...hmmm, lite amningsdement!

jag kollar på kalendern på sysidan.se
eller går jag in på tex e-slöjds sida och kollar vilka mässor de skall besöka, om det var dem du var ute efter!