torsdag 6 maj 2010

loppmössor


Lite nya loppmössor har tillverkats! Två skall flytta på direkten, hit, som ett byte...jag har dock inte hunnit tänka ut vad kottarna eller jag kanske behöver här hemma, det blir ju såå svårt när det är så mycket fina sydda saker att dregla över!!

Det saknas även en rosa och en turkos/svart men de sitter på mina busungars små söta utflykts huvuden idag och kom inte med på bild!

just det ja, som den observanta kanske ser så sätter jag mina stora namnlappar mitt bak vid sömmen, kanske syns den för lite eller alldeles lagom, jag har inte bestämt mig än....hmmm

bada i pengar

...visst hade det varit trevligt! Tänk va mycket underbara skojiga fina tyger man kunde köpa då! såg just att Superbuzzy har många nya roliga tyger....men det blir ju alltid dyrt att köpa från USA eller utanför EU. Borde inte tyger vara WAT fria?! :=)

tripp trappEn beställning i hallonrosa akrylatväv har nu sett dagens ljus! Skall i princip bara sy fast namnlapp och sy ett urtag för grenremmen sedan är allt klart.

Varje gång jag syr en ny dyna så justerar jag lite här och där och denna gång måste jag säga att jag är mycket nöjd med den nya ryggdynan som fick några sömmar för att hålla vadden på plats vid tvätt och lite kortare sidoflärpar eller vad man skall kalla den delen av ryggkudden som man sätter runt bygeln om man har den monterad eller viker ner som på bilden ovan om man har tagit bort bygeln och ryggplattan.

Det blev även en sittdyna hit