tisdag 3 mars 2009

lite uppdateringar

Som du kanske märkt har jag inte varit så aktiv i bloggvärlden sedan ett tag före jul, kanske inte så mycket under hösten heller för den delen, det beror på många olika faktorer; har varit väldigt trött, kidsen har åkt på en massa dagisbaskelusker som löst av varandra....men kanske den största anledningen är att jag ännu inte har en funkande dator. Man är verkligen helt handikappad utan en egen dator känner jag. NU lånar jag sambons Mac och den känner jag mig inte alls hemma med, dessutom kan jag inte installera de program jag vill för att bildbehandla tex. Alla blider jag lägger upp är ju hur stora som helst, därför blir det nog bara ett urval på det jag själv tycker är roligast!

klänningstunika


Det var 2-årskalas i helgen som vi pga hosta och förkylningsrisighet inte vågade komma på, men en present tillverkades i alla fall i slutet av förra veckan. Bruna ugglor (från Jofotex) till en tjej med bruna ögon.

pösrumpa in action


lille Nils som blivit 9 månader poserar i första pösrumpan....denna blev lite liten i fötterna, men han verkar glad ändå!

mörklila velour och ljusblå mudd tycker jag funkar bra på en liten kille.

byxor till bröder


Dessa byxor roade jag mig med att tillverka när jag var sjuk och snorig. Något försenade men jag hoppas att de skall passa buspojkarna i skåne! Byxorna är helt i stretchfrotté, mudd och allt! Tycker det blir super mysigt och snyggt med samma material i mudden som i byxan.

Material: stretchfrotté från Ohlssonstyger.