lördag 2 augusti 2008

gröna sköna

För er som faktiskt kikar in här då och då kan jag meddela att dessa gröna elefanter äntligen skall tryckas! ...när jag pratade med Jonny i våras sa han att elefanterna skulle tryckas i gult, brunt och grönt, precis som förr!! Underbart tyckte jag men så blev grönt rött helt plötsligt! Så jag eskade efter dessa underbara gröna UNISEX elefanter, och så blir det!! =) I slutet av augusti kommer de!!

(hoppas bara att jag kan få min beställning denna gång, hahaha...vad säger man om 3e gången?!!)
...även landskapstyget skulle antagligen tryckas nu och kommer kosta ca 170/m för trikå och ca 20-30kr mindre för lakansväv!!
EN Fråga...
Är det så någon som bor i stockholm och skall dit och handla i slutet av augusti/syhelgen i Kålmården, kanske någon har lust att vara lite kurir...jag kommer liskom inte loss från lillprinsen som bara är 3 månader då?! :=)

Elefanter

Semestern avslutades med en sväng inom Jofotex för att hämta mina förbeställda elefanter i 3 färger..... Jag som är van vid stoff och stil blev kanske inte jätte imponerad av butiken så den gick jga igenom på 20-30min, eftersom vi hade lite bråttom så skulle jag ju mest in och hämta elefanterna.....men min beställning verkade vara borta med vinden! IGEN!! Lite konstigt kan jag ju tycka att den blivit förbisedd en gång till trots att jag flera gånger dubbelkollat att den skulle finnas för avhämtning av mig i slutet av Juli...så nog är jag en smula någonting på JoFo! Så nu börjar jag fundera på om det kan vara så att om man vill ha dessa retrotyger som man förbeställer enligt konstens alla regler, att man måste åka ner på något sätt (vi har ingen bil!) och säkra sitt förbeställda tyg personligen så fort det kommer till butiken!

Som en truppare brukade säga till oss när jag gjorde lumpen för 10 år sedan..."en gång är ingen gång, två är en gonggong"!!

...trist bara att jag inte har någon möjlighet att hämta hem kommande tyger....eller ens mina förbeställda tyger som "tagit slut" och skall nytryckas och komma in igen....hmmm...