söndag 28 oktober 2007

oj vad tiden går

nu har snart hela helgen gått, ok, det är eftermiddag och kväll oxå men ändå! Fast denna helg har varit ganska lung och skön, vi har nu börjat gå på babysim steg 2 på onsdagkvällar i s f lördagar eftersom vi tyckte att hela lördagen försvinner! I fredagsförmiddag när lilleman sov började jag klippa ut ett antal dregellappar som jag sydde på under kvällen och lördagen, idag har de hamnat i tvätten och blivit fotade! ....önskar bara jag hade några givna kunder/ställen att annonsera på, men det kanske kommer!

Nu skall jag och Alfred gå ut i solen och ta en prommenix i lill-janskogen, medan pappa får lite egentid hemma, han har ju gett mig en massa egentid vid symaskinen!! =)

nä, nu kallar solen!

Mera retrolakan

runt stugknuten traskar girafferna!!


Mera barnlakan som min lilla mamma har sytt, fast detta är bara 70brett så jag har det mest som snygg väggprydnad vid lillemans säng! Visst är det fint!? Tänk om hon hade bunkrat en massa tyger från den tiden.....

Retrolakan


ÅÅÅååå detta tyg tycker jag är sååå fiiiint! Mamma har sytt två påslakan på 70-talet till

vagga/vagnen, önskar verkligen jag kunde hitta liknande idag! Vaggan har samma tyg i rött runt madrassen!

serietillverkning...

Röda och orangea
Gröna

havsblåa, ljusblåa och isblåa

Nu har jag serietillverkat lite dregellappar, 14 st, det går åt en del när man inte har egen tvättmaskin, Hade även tänkt sälja till de som är intresserade (pris:65kr styck, eller 2 för 110kr, 4 för 200kr.)

imse vimse spindel...

Imse med infälda ben och Alfreds lilla hand på jakt efter något att stoppa i munnen!
Imse ovenifrån med utfälda ben....den blir ganska stor!

Upphängd i en tjock rund resårtråd.
Imse sydde jag för ett tag sedan när Alfreds Papier machefiskar från Kuba började bli lite väl mycket slagpåsar ovenför skötbordet. Nu hänger imse där, roligt att dra och äta benen!
Material: velour från Kalikå i gamla stan', vadd från Panduro...borde köpa från SoS nästa gång, mycket mycket billigare!
Mönster: Kalikå, 10kr
Svårighetsgrad: Ganska enkelt, mycket pill med att stoppa den bara och sy fast alla delar tog längst tid.
Kostnad: ....Om man hade köpt vadd på SoS hade det blivit mycket billigare, nu blir det nog nästan lika mycket som om jag hade köpt den på kalikå (300kr!!)