måndag 12 april 2010

fynd


har inte hunnit blogga om mitt tygfynd förra veckan, så här ser det ut i alla fall....jag skulle egentligen bara titta på tyger för att pigga upp mig men jag kunde inte motstå denna fina trikå. Vet inte vad kvalisorten kallas men den är ganska tunn, kanske en aningens finribbad och stum som interlock.
Jag tror det kan vara ett Polarn och pyret tyg för jag tycker mig känna igen det, fast det spelar inte så stor roll, fint är det i alla fall och jag tänkte göra mig en tunika/klänning av det fast just nu har jag inte något WOW mönster....här kommer liksom min lättja in, jag KAN ju rita mönster till mig själv men tiden det tar från första streck till färdigt plagg avskräcker något, jag vill sy NU, till MIG och VÅRUTMANINGEN jag är med i.

------
sedan händer det lite på min blogg, jag håller på att försöka bygga om den lite, första steget någorlunda avklarat, att få till 3 kolumner, nu skall jag bara försöka förstå mig på GIMP
som jag fått tips om av min lillebror, ett gratis bildbehandlingsprogram för PC och Mac...är det någon som använder det tar jag tacksamt emot tips på hur man kan klippa ut sitt alster på ett enkelt sätt så att jag bara får med det och inget annat så att jag kan bygga en "modellsida".

7 kommentarer:

LizA sa...

SHIT! Vilken lycka:) Toksnyggt, inte alls avis ;)

Myssel sa...

Jättesnyggt tyg! Vill du hinta om vilken butik? :-)

Anki sa...

Åh, vilket snyggt tyg, ska bli kul att se vad du hittar på med det!

Anki sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ida sa...

Läckert!! och visst är det Po.P tyg.

[K * Design] sa...

Ååå..jag vill å ha, vad hittade du det.
Det är ett pop tyg, har både tights och tröja till tjejen i det där tyget, gillar det massor, men nu är kläderna försmå.

KlaramedK sa...

jag vet inte om ni får uppföljningskommentarer men jag säljer nu 1,5 +2m av detta tyg!