söndag 13 april 2008

lååång väntan

Sedan några timmar tillbaka har min lilla mamma återvänt till Lund och jag och lilleman har roat oss själva resten av eftermiddagen och kvällen, nu äntligen sover han efter en massa gråt. Jag är supertrött och måste nu sätta mig och sy en massa dykfickor, alltid lika motigt, men pengarna skall jag ...eller har jag köpt det där uggletyget för. Egentligen hade jag beställt enfärgat oxå men det verkar de på jofotex ha missat, gjorde väl kanske slut på all serviceanda under den där rabatthelgen förra veckan. Imorgon skall jag till posten och se vad jag egentligen fått i mitt paket, men det är faktiskt med en djup suck jag kommer gå dit med nu, tyvär, fick intrycket att trots förhandsbeställning så är det röda tyget slut!! Märkligt att alla som handlat där vittnar om underbar service mm, än så länge är det ingen kör jag kan sjunga med i.

så här sista dygnet innan min sambo kommer hem från usa-resan är det extra segt, känns verkligen som att mina krafter, sömn och ork är en stor bristvara nu, om man nu skall vara efterklok (vilket jag inte gillar, för det förändrar ju inget) så kanske det var tokigt att han reste 4 veckor före lill*n kommer, men han har i alla fall barnvagnen, en Phil & Teds "VIBE" med sig hem (fast nog vågar man inte ropa hej!). Alltid något att glädja sig åt i all tygmisär, att man nu kommer ha en häftig NY barnvagn. Fast nog kommer jag sakna ögonkontakt med lilleman när man är ute och prommenixar, men det blir ju en massa kompromisser när man nu får kottar med 1 års mellanrum....sängproblemet är inte löst än...

nu har jag nog skrivit av mig lite av min deppighet, kanske man inte borde göra här, men ibland undrar jag varför mitt liv ofta skall vara en uppförbacke, nej bäst att gå och sy nu innan jag deppar ihop eller somnar.

8 kommentarer:

KajaDesign sa...

Det är den största fördelen med tjänsteresor till USA. Välfyllda resväskor på vägen tillbaka...

Min man var också i USA ett par veckor innan lilltjejen föddes, så jag vet hur du har det.

kram Kaja

KlaramedK sa...

Ja nog har han hunnit shoppa både det ena och det andra!Hade superbuzzy haft några skojiga tyger (...ok, knasig formulering!) som jag suktat länge efter hade han fått ta hem till mig, typ be dem skicka till hans hotell som vi gjorde med vagnen och slippa tull....men det föll på att elefanttyget var slut för denna gång.

Nej, när mannen kommer hem skall jag inte byta en bajsblöja eller torka matrester på golvet förrän jag är ensam i min kropp igen!!

tack för ditt stöd förresten! =)

Hello sa...

Det är tungt att sköta ruljangsen själv! Och med en inte-längre-så-liten i magen dessutom! Du har alla mina sympatier! Hoppas du kan vila upp dig ordentligt nu när han kommer hem igen!

Kram!

Botilda sa...

Nej! Säg inte att de röda ugglorna är slut! Det var det enda jag beställde ju (och har fortfarande inte fått något).

Ta en paus från allt och lägg dej i soffan, människa. Du ska föda barn strax och behöver inte vare sej bajsblöjor eller dykfickor (eller jo, sy klart de där dykfikorna i lagom takt). Sen är det pralliner, barngos och dvd-filmer som ska gäller, okej?!

Änton sa...

Hej vännen!

Ville bara meddela att flaxoflyget her tagits emot med stor beundran och fascination. Både mamma, pappa och son var mycket förtjusta!

Ta hand om dig och försök vila ut lite nu när B kommer hem.

Kram

KlaramedK sa...

Tack för all uppmuntran och stöd! Ja, nu är han hemma....men med jetlag, snart får han inte sova längre, jag måste ju hämta de där tygerna och se hur tokig beställningen blev...det är jag ju nyfiken på om inte annat!

Botilda: det röda och bruna skulle visst tryckas upp igen så håll ut kvinna...annars får du ta mitt så länge OM jag fick något!

Änton: KUL att planet gick hem! =)

Botilda sa...

Kom med posten igår! Tvättades i går kväll. Skissade på tröjmodeller till frukosten, men hinner inte sy nåt ikväll. Hoppas dina tyger också kom och att du fick allt du hade beställt! Och stort tack för erbjudandet.

KlaramedK sa...

Oj det var produktivitet att hinna med på en kväll!!