fredag 1 februari 2008

hjärtflimmer och mörker!!

NEJ NEJ NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!! igår skulle jag sy klart några pricka mössor till...vad händer med min älskade symsakin?! Jo, den får hjärtflimmer!! ...LCD-panelen flimrar och inga menyer kommer upp...suck...varför lämnade jag inte in den på service/åtgärd DIREKT när detta hände första gången?! grrrrr....
jag som skulle sy jätte jätte jättemycket nu...speciellt nästa vecka, då kommer sybesök från lund, hoppas verkligen att verkstaden gör sitt bästa för att den skall bli klar i tid...nu måste jag hem till sjuklingen, det är kallt ute och han skall åka t-bana till doktorerna i sumpan.

3 kommentarer:

Jes sa...

Hoppas det fixar sig med maskinen!

J.W sa...

Ja, det får vi hoppas att det gör...annars blir det långttråkigt..ingen tv ingen symaskin...;)...
Och du...du hade fel :(...så nu börjars de om....puhh...men det går bättre denna gången...
Kram J.W

KlaramedK sa...

Tack för ert stöd!!
maskinen kom till doktorn i fredags men så började sambon och "fredriksson" snacka pfaffs 10-trådiga skojiga overlock med 7 dekortäcksömmar....så där fastnade han, eftersom de stänger 16 på fredagar fick jag be honom att komma hem så att de kunde felsöka ASAP!! ...hoppas att de fixar min lilla maskin i tid, men de har ju varit mer än snälla mot mig tidigare!! :=)

Tv har vi faktisk nu, fick en av grannen som flyttade för 2 veckor sedan...den ville inte flytta med dem! ..fast vi har inte haft så mycket tid att kolla på den än, 4ggr har det blivit bara!

J.W ??? hmmm..mitt minne är inte helt vaket....blir nyfiken om vad jag hade fel om, och vad som börjas om med!?!