söndag 22 juni 2008

ett erkännande...

ja, nu har jag precix beställt en ny prenumeration på Ottobre(d)....jag vet jag har klagat lite på deras breda vida mönster, men om man väljer en mindre storlek än den man tänkt sig och lägger till på längden då funkar deras mönsert har jag kommit fram till.....det trista är ju att som pojkmamma kan man ju iblaand gråta när man får tidningen med 90% tjejkläder och rosa rosa rosa, volanger puffärmar och spetsar....men man får väl se det som inspiration kanske....

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

:-) :-) Lycka till då med den framtida Ottobresömnaden :-)

Botilda sa...

Man gråter som flickmamma också - sen rensar man bort ryschet och pyschet och byter från rosa till mer intressanta färger... Eller väljer ”pojkmodellerna”.

Kaja sa...

Ja och läser man AlltomHandarbete så hittar man 8 tjejmodeller i matchande serie och 1 badrock och ett par shorts till killar. Jämlikt, pyttsan!

//Kaja

Ett Tu Tre sa...

Ja, kan inte annat än hålla med dig. Jag har utvecklat ett slags hatkärlek till denna tidning, ändå använder jag den ofta, ofta, om inte annat för att där finns tidsenliga modeller till större barn. Man får som Botilda säger skala bort rysch och pysch, och en del hittar man till killar också, men visst är det mindre av det, precis som i alla klädbutiker också tyvärr.

á Yeliqa sa...

Ja, visst "gråter" man ibland när man ser utbudet på killkläder, men även på tjejkläder faktiskt. Det gäller som sagt att se med lite andra ögon och se möjligheterna att först ta bort ryschpyschet och själv utveckla ett mönster, då blir det genast roligare:) Det är ju lite av tjusningen med att sy, att inspireras och hitta på egna lösningar:)
Sen ska man då inte tala om damkläderna de har :):):)

kim sa...

hej! skrev en kommentar under ditt inlägg med tripp trapp stolsdynan.
tänkte höra ifall du fortfarand syr upp sådana på beställning?