söndag 10 maj 2009

filt


Jag har länge gått och funderat på en bebisfilt i landskapstyget, men vad skulle jag ha på baksidan/andra sidan? Nu skall lillbus ut och resa med pappa en vecka och då ville jag att han skulle ha en mysig filt med sig.....och nog känner lilla mamma ett stygn av saknad i hjärtat redan, trots att han inte åkt iväg än!

Tillslut hittade jag denna mysiga blå/gröna velour, tillverkad i sverige så billig var den ju inte, men fin!! :=) Filten är ca 70x90 om jag inte minns fel,klippte ut för ett tag sedan men maskinerna har ju varit sjuka i omgångar....

Fick lite tips och trix från Gobligobli, så jag gjorde som hon och vändsydde med en söm runt om. och det blev snyggt, enkelt och bra! ....men nog funderar jag på att katbanda runt en filt för det är såå kul att kantbanda, men det får bli en annan gång!

Resultat: Tycker den blev toppen, storbus har ochså klappat på den och bääat åt fåren och brummat som bilarna så det blir kanske en filt till!

Kan verkligen skriva under på att det är kul att sy filtar! Det blir fint och man får utlopp för färg och mönsterkombinationer, och det går snabbt!

Inga kommentarer: