måndag 4 maj 2009

vårkänsla...

som vanligt på våren finns det saker jag drömmer om, jag har ett eget askunge-klädesplagg som nog aldrig kommer bli färdigt att använda, nämligen denna, min trenchcoat i rosa explosion!

det är trevligt med vår men om jag ändå kunde få tummarna loss någon gång! Det är som vanligt, jag skall bara sy ditten eller datten först, en beställning här och en där, barnen behöver nya kläder av något slag osv osv....så går dagarna, veckorna, månaderna, åren.....hmmmm...

har även en klänning jag nästan sydde klart till julen, men tomtenissekläder prioriterades före mammas klänning, så är det hela tiden, skulle verkligen behöva en hel del nytt i min garderob, inget passar längre, vet inte vad som hänt för jag tycker jag ser ungefär likadan ut!

5 kommentarer:

Y sa...

du har fått högre krav på passform för att nu vet du att du kan sy så det sitter perfekt :-)

KlaramedK sa...

ja men visst är det så, det var ju därför jag började sy till mig själv för en evighet sedan, före barn, men nu har man inte riktigt den tid det tar att sy till sig själv längre....

mallaching sa...

Jag började jobba idag igen efter mammaledigheten.. räknar sorgligt nog med att inte hinna sy så mycket.. men är du fortfarande intresserad av ett pocketfodral så kan jag nog få till nåt innan sommarn iaf ;)

Hello sa...

Men du måste ju bara sätta dig själv högst upp på prio-listan nån gång! En sån vacker skapelse får bara inte bli ett UFO!!

Jenny sa...

Kolla din mail!
Kram Jenny, Patrik och Esaias!