måndag 30 november 2009

bytesaffär


tidigare i höstas gjorde jag en bytesaffär....men suck va länge min stackars bytarkompis fått vänta på sitt klädpaket, jag hoppas verkligen att kläderna skall passa lilla tjejen!

Ett par bruna muddbyxor i finfin Hilco velour jag hittade i min tyggarderob, de ser jättelika ut men jag tror att de kan användas i ett år eller så, långa muddar nertill och i midjan har jag lämnat ett litet hål i mudden OM man vil komplettera med tex ett knapphålsresår.
Elefanttröjan fick gröna muddar överallt som snygg kontrast, tyckte det blev lite piggare med en mudd även nertill på tröjan, så blir den även lite längre så att det kanske går att undvika en obehaglig skilsmässa i ryggen/magen.

Nöjd med resultatet, men det tog ju en evighet att få till med alla sjukdomar som härjat i familjen och stoppat symaskinerna om kvällarna!

Storbus sa att han tyckte de var fina byxorna och att han ville ha dem.....så det finns hopp om att han vill ha ett par pepparkaksbyxor i brun velour, fast jag tänker nog inte dekorera dem ...är jag inte en hemsk mamma!! ;=)

Inga kommentarer: