måndag 18 januari 2010

sommarfynd


I sommras gjorde jag detta oväntade fynd i en barnbutik som egentligen sålde barnkläder och prylar. Runt provhytten hängde detta tyg och jag kände att wow det är precis vad barnrummet skulle behöva så självklart frågade jag var det var köpt.

svaret var Åhlens för flera år sedan, men hon hade en hel kasse med gardiner på vinden som hon inte behövde i den nya lokalen, jag fick köpa för en billig penning. Det mesta var i form av panelgardiner men alla var minst 220 långa+fåll nertill och upptill. Två gardiner var dock i full bredd, de hänger hos barnen och vi njuter av dem varje dag!! Jag är sååå glad för detta fyndet! (...jag hittar ju aldrig tyger på secondhandbutiker)

Fyra paneler har jag sytt ihop så de har blivit normal breda igen, de har vi under sovloftet i lilla sommarstugan i blekinge. När det lyser på andra sidan gardinerna så skiner liksom alla djuren upp och barnen har något att titta på om de inte kan somna....mamma oxå för den delen om inte jag redan har somnat då! ;=)

nu har jag kanske 4 panellängder kvar i gömmorna, till vad vet jag inte än...

för den som vill handla eget tyg har jag sett det här

6 kommentarer:

Jennnie sa...

superläckra!! grattis till det fyndet, de ser ju dessutom helt nya ut.

vet du inte vad du skall göra med resten kan jag köpa dem av dig :=O

Nette/Rostis sa...

jättesöta!!

Myssel sa...

Det där är ju så fint! Vi hade det som kappa i barnens rum förut men efter att vi flyttat så fick vi större fönster så nu passar den inte.

Y sa...

härligt fynd!
vi har samma tryck emn vit bakgrund i tjejernas lekrum. Det finns att få tag på fortfarande. Senast såg jag det i tygaffären i vasastan i Sthlm. Tomtebogatan tror jag adressen är

Hello sa...

Grattis till fyndet! Vilket härligt tyg!

KlaramedK sa...

Y, vad är det för tygaffär?! :=O

tänk här har man bott i 4 år och har mest koll på ohlssons och ett fåtal tygaffärer till med trevliga tyger!