måndag 8 februari 2010

kung eller prins Bore

det här är två UFOn un finished objects, från i våras....snart ett år sedan!! De blev färdiga i lördags, en lite större och en lite mindre. Egentligen passar den lite mindre barn mellan 1,5-3-4 år kanske och den lite större passar lite större barn såklart, gissningsvis 4 och uppåt. Får nog mäta dem och skriva upp måtten!

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Detta inlägg vågar jag knappt visa mina knoddar :-) :-) De hade smällt av av avund :-). Hur har du gjort dem? Kan man få vara så fräck och be om en tutorial? Styvt mellanlägg som stabilisator?

De var hur som helst jättefina!!!

Kaja sa...

Jättesöta!

Hello sa...

Jättefina!

Botilda sa...

Jättefina! Jag har haft något liknade i bakhuvudet utan att komma till skott. Gissar på prins-å-prinsessfeber i samband med bröllopen. Gäller att stå redo ;-)

KlaramedK sa...

tack tack!
jag tänkte faktiskt mest bara ha dem till utklädningar och till födelsedagar....bröllop lyser med sin frånvaro här i alla fall! :=)

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Want it? http://www.comicspace.com/celexa/ stranraer ment http://www.comicspace.com/cardizem/ ambiguous http://malgorz.com/members/Buy-Augmentin.aspx billable garrott http://rc8forum.com/members/Buy-Singulair.aspx turning http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Zyprexa.aspx tailoring recall