tisdag 15 maj 2012

obloggade tröjor


I februari var jag på symässa med en sybloggskompis....det blev flera tyger och jag skulle ju sy på direkten tänkte jag!!
just det!! vårdadstvisten åt upp mycket tid, samt sjuka bebisar och sjuk mamma...samt lite stökigt i min sygarderob, men det var nog det minsta problemet! tiden fanns bara inte där...eller orken.

***

Tingsrättsförhandligen var....ja, dag 1 var nog den värsta dagen i mitt liv!! När lögnerna och förtalen haglade var det som om mitt hjärta stannade och samtidigt ville jag jus vråla åt exets förstoppade hagga till advokat att de ljög!! men jag hade ju min terminator som körde över dem med bravur, särskilt dag 2 som nog var den bästa dagen i mitt liv sedan mina barn föddes!!  OjojOJ!! hur 17 kan en familjebehandlare ens få för sig att sitta och vittna om hur X känner och tycker och vad han säger att jag gör eller inte gör!! ÅÅ va lövly det var när min terminator bara hoppade på henne och fick henne att vricka tungan och tillslut visste hon ingenting om något!!! HAhahaHA säger jag bara!! OCH han daskade till henne med tjänstefel dessutom!!  :)


...3veckor senare kom beslutet/DOMEN: jag vann med 5-0!! ....men inte kunde karln fatta att han förlorat utan skulle överklaga och barnen får fortfarande lida av hans strulande!! Förstår ni, han hade inte ens ett umgängesyrkande i rätten, för de var så säkra på att de skulle vinna med sina myndighetslögner och förtal att de helt verkar ha glömt det!! profsigt ombud han har liksom!! ...ett ombud som inte ens inför rättegången hade läst på alla handlingar!! 
(å jag njuter av varje krona han lagt på henne, 130 000 so far!! ....han som inte ens kunde bjuda mig på en halv pizza när vi levde ihop den snåljåpen!)


Nyss vann jag även i hovrätten, eller de meddelar inget prövningstillstånd!! ät bajs liksom, men han kommer ju överklaga till HD bara för att han fortfarande itne fattar att man inte delar på syskon mm....men han har ju förträngt sina andra två barn, tvillingarna som snart är 1 år...ett år av x2000resor, 1 år av att nästan aldrig få träffa sina älskade storebrorsor, 1 år av en splittrad familj och barnaskara, ett år av skit, ett år av en pappa som inte bryr sig om dem men om deras syskon! 
...... Men överklagar han och drar ut ännu mer på barnens lidande så kommer han bli fetanmäld av en barnpsykolog jag träffat som rös av denna process!! vem gör inte det liksom!? 


Att stämma en förälder är ju det sämsta föräldraskapet, så har även bevisats i rätten!! Det här var inte mitt val och det var itne så här jag ville att det skulle bli...att barnen ska lida i 17 långa månader!!
***

Storbus fyllde 5 i april och då skickade jag dessa tröjor till honom! Cirkustyg för att de på dagis har haft cirkustema och lila/rosa med stjärnor för att det är hans favoritfärger!! :)

TILLSLUT blev de klara efter att ha legat utklippta ett bra tag med risk för att bli försmå före de ens var ihopsydda!!
Det röda tyget till ärmarna räckte inte till strlk 116 i raglan, så det fick bli cirkustyg till mudd oxå, tyckte det funkade alldeles ypperligt! så även till halsmudden och jag blev sååå nöjd med denna halsmudd av jerseytyg som stickades ner med kedjesöm.
Jag tror ju nästan att tröjan är en KÖPETRÖJA!! ;=))

Eftersom Lillbus haar haft skogens-alla-djur-tema så passade ju denna tröja med skogens djur på till honom!! ...blev en tröstpresentströja helt enkelt!!

Även denna tog jag jerseytyget som smal halsmudd och stickade ner med en kedjesöm och blev såååååå nöjd så jag höll på att spricka!! ;=)


 strlk 104 till Lillbus!

4 kommentarer:

Sofia sa...

Heja dig! Snygga tröjor!

Anna Johansson sa...

Verkligen jättefina tröjor! Jag håller verkligen tummarna för att den långa vårdnadstvisten snart är slut och att alla fyra syskonen får bo tillsammans

mariapysslar sa...

Stort lycka till!!
Önskar dig all lycka en mamma kan behöva i din situation.
Fina tröjor, hur du hinner med att sy det undrar jag med denna vårdnadstvist!

underbarn sa...

Jag kikar in hos dig här ibland, Klara, och jag blir så berörd av allt som hänt. Hoppas hoppas att du har fått lugn och att du har alla dina små barn samlade hos dig. Stor kram till dig, vännen!