måndag 21 januari 2008

Nya tänder


Sydde klart...eller rättare sagt bankade fast alla tryckknappar igår i mitt lilla tandtrolls nya pyjamas, sydde gjorde jag för några dagar sedan!
Den satt jättefint, skulle ta en bild på honom men vad gör den lille knasen, jo kittlar sig i halsen med hela handen och spyr ner både sig själv och mig!
Därför blir det bara en bild på pyjamasen utan någon i!

Mönster från SoS. ...har en viss skepsis mot deras mönster men denna blev faktiskt kanon! Har dock en invändning mot deras mått på kantbanden/muddväven ...hur mycket för mycket som helst! fattar inte att det kan vara sååå svårt att skriva ut lagom mått!!

6 kommentarer:

Elise sa...

va du jobbar!

nu har jag ochså sydd: två vaxduk-fodrade små "väskor" til make up etc. och en annan väska til min kudda när jag skal åka i väg och sen sydde jag yllebycksor til å ha under feltkläder:) har presis varit på sos!!

KlaramedK sa...

nja, det är väl just det jag inte gör, jobbar alltså!! ;=) Låter som om du varit flitig vid symaskinen! kul kul!...måste verkligen komma och hälsa på snart...kanske så man skall vänja av med tutten för lilleman!?!

make-up...hmmm...sådant har man verkligen inte tid med...fast det har jag aldrig haft, hihihi!

Katarina sa...

Vilken fin pyjamas! Fick själv hem tandtyg härom dagen och funderar som bäst på vad jag skall hitta på för kul med det :-)

KlaramedK sa...

Tack tack Katarina! Hoppas du fått lite inspiration nu....måste kika in hos dig! ;=)

Jes sa...

ÅÅÅ vilken underbar så fin, bara älskar detta tyg :)

KlaramedK sa...

ja, visst är det härligt!! Jag trodde nog att det skulle poppa upp alster i detta tyg på varenda syblogg men det är ju mest kanintyget som skuttar fram! så det känns lite kul att inte ALLA syr i tandtyg!