söndag 6 januari 2008

Tänder

Någon har fått en massa tänder.....

ÅÅÅÅååå va' nöjd jag blev med denna body i det häftiga retro tandtyget jag fyndade i julas!!
Den olivgröna muddväven i interlocktrikå är en av alla mina t-shirts från Lv6 eller F17, ganska oanvänd var den i alla fall så den får fortsätta sitt liv som sytillbehör..känns alltid bra att do-re-do!
Väntar nu på att lilleman skall komma in från vagntur i snön så att vi kan finalprova den. Var lite orolig för att halshålet skulle bli för litet men det verkade funka när jag delprovade så jag håller tummarna!
Glömmer som vanligt att sy fast storleksetikett och min "KlaramedK" lapp före jag fotar, men de är snart på plats!!

Mönster: Ottobre 5/2006 ....lånade tidningar av M på sysidan, satt och ritade av en himla massa mönster sista veckan före Alfred föddes, trodde jag kollade att jag fick med alla markeringar mm, men jag verkar ha missat axelmarkeringen på bodyns bakstycke så det blev en chansning när jag nålade och sydde ihop fram och bakstyckena vid halsen...håller som sagt tummarna inför eldprovet!


9 kommentarer:

Naíma´s sa...

Kanonfin !!!Verkligen fint tyg.

Frida sa...

Du är ju så ruskigt duktig!! Blir alltid lika inspirerad när jag kollar in vad du pysslat med. Förstår inte hur du orkar?! Efter en dag med lillen är jag helt färdig när kvällen kommer.

KlaramedK sa...

Tack för era snälla kommentarer! Ja, nog är man trött efter en dag med lillen, ibland går det ju en hel vecka utan ett stygn sytt!

...har ju fortfarande ingen tv...

Jes sa...

Vilken härlig body, gillar verkligen det tyget, kommer bara inte i håg vart jag såg det. Vart har du köpt det?

Petra sa...

Hej kära vän!

Vad fin den blev!!!! Jag har fortfarande inte fått min test-body i "billighets-trikån" färdig så jag har inte vågat klippa i fin trikån än :)

Nu efter en dag på jobbet efter 2,5 veckors ledighet håller jag mig till att titta på dina fina alster. Men imorgon kanske!!

Kram Petra

Anonym sa...

Vilket häftigt tyg. En "pang"body.
//Klockarbarn

kajadesign sa...

Jättefint! Visst är det Stoff&Stils tyg?? Känner igen det från något av nyhetsbreven från i höstas!

Måste verkligen lära mig detta med kantband och trikå nu. Synd bara att barnen har blivit så stora att de inte använder body lägre i någon större omfattning...

//Kaja

KlaramedK sa...

Petra, VÅGA KLIPP som Elise sa till mig för två år sedan!! ;=) Det gick ju kanon med muddisarna och det är inte så knepigt med en body som denna, töj bara på kantbandsmudden när du syr så blir den oxå elastisk...inte toktöja bara lagom!

rino sa...

vad fin den blev. Snygg muddfärg!