fredag 25 april 2008

mobila djur

Efter eftermiddagens barnkalas så var jag lite för trött för att bestämma mig hur alfreds nya vårjacka skall bli, ...förutom blå manchester på utsidan, så det blev några djur till eventuella mobiler (behöver en till själv i alla fall).


Hundar på översta raden, en svart/vit-randig nalle och två kaniner på undre raden (som info är kaninen ca 17 cm från örtipp till baktass hundarna är något kortare, ca 14 cm

Djuren stoppar jag när jag trätt på dem på elastisk snodd, lite pill men det går nu när jag vet hur jag skall göra och det är lagom pyssligt en söndagkväll.

tyg: kalikå
mönster: kalikå
Resultat: kan man bli annat än nöjd?! ...det svåra är nog att välja vilka 3-4 djur som skall bli ny mobil....så finns det ju fler djur i gömmorna som väntar på att få pryda en barnvagn eller dito!
finns även vit velour med antingen små röda eller små svarta prickar, röd botten med små eller stora svarta prickar, blå botten med små svarta prickar, röd och svartrandigt, oranget och rödrandigt, gammalrosa med röda prickar....tror det var alla färgerna

visst är de fina! ...skulle kunna ha alla figurerna på ett långt långt snöre....kanske kan man göra det och hänga över spjälsängens långsida hahaha... (sambon skakade visst på huvudet när jag yrade om detta!)

Inga kommentarer: