tisdag 2 september 2008

förändring och förvaring

Nu har äntligen ikea kommit förbi och bytt ett av våra beståhylle"skåp"...alltid är det något skruvhål mm som inte är 100...och är man så lite av en perfektionist ringeer man till kundtjänst och reklamerar!

En av de höga hyllorna sitter jag och beundrar när lillkillen och jag kör ett öva-amma-sittandes-pass...den bokhyllan är nu fylld med en massa fina trikåtyger i färgordning så att jag skall kunna hitta bättre balnd tygerna, tragist värre är ju att i den blåavdelningen lyser roliga mönstrade tyger med sin frånvaro, oj vad jag gärna hade sett lite klarblåa (sportblå som sambon kallar det för) elefanter, men blått verkar av någon outgrundlig anledning bli diskriminerat av tygproducenter...randigt är ju fint men trist i jämförelse med de underbara elefanterna! Grönt, brunt eller gult får väl bli en ny pojkfärg, hahaha!

HUr som helst så är detta början på förvandlingen av vår kaosartade lägenhet....syrummet skall bli sovrum och det gamla mysiga sovrummet ett barnrum...och mitt stora sybord, som är ett matbord från ikea, skall bli matbord/sybord i köket....får väl se hur det kommer funka men jag hoppas att jag kan ha maskinerna framme och att det kommer finnas förvaring att stoppa undan dem lite smidigt när man inte vill se dem i köket. (dvs sambon, jag vill ju alltid titta på skönheterna!!)

Jag har oxå planer på att börja sy upp en massa (förhoppningsvis) kläder som jag tänkt försöka sälja, var vet jag ännu inte men det ger sig kanske!

dax att sy!

Inga kommentarer: