lördag 15 januari 2011

det börjar arta sig

Så nu är mitt sovrum och köket målat i "lundavitt" ganska fin nyans, inte kritvitt och inte gulvit heller. Det är verkligen skönt att få sätta sin egen prägel på en bostad!

igår flyttade symaskinerna in i klädkammaren, där fanns en väggfast hylla i skrivbordshöjd, stabil och bra, kanske något smal...men i klädkammaren får de nog vara ifred från stora och små barn, så har jag alla mina tyger där...nästan alla i alla fall. Kläderna är det största problemet, var gör man av dem när klädkammaren är fylld av tyg och maskiner?! :=)
..det får nog bli en rejäl utrensning av mina kläder så småningom. Barnkläder i olika storlekar behöver plats i alla fall och jag har bara en garderob till kläder och sängkläder, ett problem som får lösas!

Ikväll blir det flytt av stort bestå-skåp från ena änden av vardagsrummet till den andra så att busfröna får mer plats för sitt...men de har ju egentligen hela vardagsrummet som sitt lekrum, tyckte det var lika bra att de fick husera där...oftast leker de ju ändå i kök och vardagsrum!

...så skall man komma på något till middag med, trist att laga mat till sig själv måste jag säga!

skall försöka fotografera mitt "syrum" oxå..men det är inte klart där inne än

2 kommentarer:

Popcorn sa...

Ja, det är ju ytterst sällan kidsen leker på sina egna rum - om ingen vuxen är med dem där vill säga!

Najs att dina maskiner kommit på plats!

KlaramedK sa...

Ja visst är det så!! men det är lekvänligt överallt nu när maskinerna har ett eget krypin!!