söndag 9 januari 2011

mönster till bebiskläder

är det någon som har några bra mönster på bebiskläder...tvillingarna kanske blir små, storbus och lillbus vägde ca 3200g och det är nog sannolikt att knoddarna kommer för tidigt......har helt glömt hur mycket kläder det kan gå åt och hur länge pluttstorlekar passar.

får kanske bli ett gäng pösrumpor i strlk 50 och lite kortärmade/långärmade bodys i storlek 48/50..och brallor..vad behövs till sommarbebisar??

...och mönster till mammakläder? helt sjukt men är snart i v 17 och jag känner mig TJOCK!

5 kommentarer:

MemLin sa...

Nu föddes ju mina i december så lite skillnad är det ju mot sommarbebisar. Mina föddes i v 37+2 och var 47cm resp. 48cm långa. Vi använde mest omlotttröjor i strl 45 till en början, sydda utefter ett Ottobre mönster. Sedan hade dom mest bara blöja och en filt över benen. Mina var ju inte så små så strl 50 i bodysar funkade bra det med men däremot var byxor i strl 50 ngt breda och stora. Ett tips är att ha ett gäng filtar för det går åt i början. Stort lycka till både med tvillingarna och den stundande vårdnadstvisten.

Sara sa...

jag köpte ett gammalt ottobre med gravidkläder, flera som var bra (och passar till en vårgrav :-) ). Du får gärna låna det om du inte vill köpa själv!
Hoppas verkligen allt löser sig med barnen!
Hälsningar Sara (från geo-kurser i Lund :-) )

KlaramedK sa...

Tack för bebisinfon! tänk va man glömmer fort!! ;=)
nu kom jag på att mina hade 70-tals sparkbyxor och omlottröjor...kanske lika bra att satsa på det och kanske fusk omlottbodys, bara de inte är för breda (ottobred liksom)

....
Sara jag lånar gärna din tidning, tror j ag har ett svagt minne av det numret som jag aldrig köpte för att jag inte var gravid då :=O.
...mitt minne är lite kass efter cystan, men läste vi ihop eller parallellt kanske?

Anonym sa...

Biblan har en massa syböcker med mönster!!! speciellt från 70 talet. Jag har en massa bebiskläder, är du intresserad så kan jag komma ner med dem???? Så tar vi en fika samtidigt!
Kram Josefina i Kristiasntad

KlaramedK sa...

JAA jossan jag träffas gärna!! du är välkommen när du vill!! :=))

kramar