fredag 25 mars 2011

Fler bebiskläder


Sådär då var tvillingarnas "pyjamaspösrumpor" färdiga! Blev randiga fotsulor den här gången i stället för enfärgade, kanske var dumt men nu går det inte att ändra på det!

Material: mjuk underbar finribbad interlock, en industristuv från Polarn o Pyret!
Mönster: mitt eget!
Funderingar: det är ju supersvårt att veta om de verkligen kommer att passa osv, därför blev det vanliga knapphål och isydd (flyttbar) knapp på axelbanden i stället för tryckknappar som jag gjorde på drakarna för ett tag sedan. Skulle vara bra med en bebisdocka i strlk 50, eller en riktig provdocka!! :=O ....men mina får inte komma än!
Har lite olika funderingar på "bästa knäppningen", får se om jag hittar material till det på symässan som jag nog skall till imorgon Lördag....försöker locka med mamma som stickar, men hon sa att hon lagt ner det där nu för att snön är borta, MEN det går ju att sticka i bomullsgarn till tvillingarna påminde jag henne om så vi får se om hon nappar!

På G i samma tyg: kom på att jag har ett gammalt AOH mönster på 3/4 dels mjukisbrallor till vuxna som jag bara måste testa att sy till mig, så kan hela familjen vara randig, hahahha

4 kommentarer:

Sandra sa...

Vad fina!

Själv tänkte jag varje gång jag var gravid att jag skulle sy till de kommande, men det blev aldrig av.

KlaramedK sa...

det är liksom 3e graviditeten så denna gång gör jag klart sådant som legat utklippt eller funnits i tankarna!! :=)

Sandra sa...

Har också haft 3 graviditeter, men jag lyckades ändå inte =)

KlaramedK sa...

kommer säkert finnas flera UFON jag inte hinner klart efter denna oxå!!