torsdag 10 mars 2011

Klart!


Nu är 3 av många tröjor färdiga! :=)
Känns alltid bra att färdigställa när man jobbar med ett berg av UFOn...dessa är dock inte så gamla, den turkosa farmer-tröjan i strlk 92/98 skulle blivit en julklapp och nu när lillbus fick se den så ville han inte ha den!! Däremot ville storbus ha den....fast då får jag ju sy en ny, men det gör jag gärna!

De två djungel-t-shirtarna i strlk 116 och 110 är till en väns pojkar som mina killar har börjat leka med när de är här! Tyckte det blev dumt att ta djungeltyg till ärmarna eftersom det knappast blir några hela djur på den lilla biten tyg, så föll valet på svart jersey och jag tycker det passar bra med gula muddar...tar liksom upp giraffen och tigerns färger bra! Gillar annars inte gult så mycket men denna kombo blev över förväntan!

Material: tyger från JNY och mudd från Stoff och stil
Mönster: modifierade från ottobre. Långärmad tröja har fått nedvik/uppvikbara muddar
Glädjeämne: Tycker att allt blev lyckat, är nog för att en koltrast sjöng för mig tidigt tidigt i morse när tvillingarna hade gympapass i magen...eller bråkade kanske!
Sorg: som vanligt är det ju tungt när inte Storbus och Lillbus är med mig...barnen saknade mig före vi skildes åt i måndags, sa de! Storbus sa att han kanske inte vill prata i telefon med mig för då saknar han mig jättemycket och hans hjärta skulle slå så hårt då. Varför skall så små barn få sår i själ och hjärta före 3 och 4 års dagen?

2 kommentarer:

Popcorn sa...

Djungelt-shirtarna blev så himla snygga tycker jag! Vad härligt att barnen fått vara med sin mamma ändå!

Carro/mysigtdesign sa...

Jättesnygga tröjor, kul när ialla fall något av barnen vill ha hemsytt...
Skönt att höra att ni haft några dagar ihop...hoppas det blir snart igen.