fredag 11 mars 2011

skskydd /använd det du har


Sådär ja, ca ett år efter att jag kom på att man kunde sy i akrylatväv så har jag skridit till verket och sytt upp ett gäng....flera par lämnade jag i shoppen på Liljevalchs konsthall för ett tag sedan, har ingen aning om hur det har gått.

De här blommiga gillar jag i alla fall, så snygga att det inte gör något att man glömmer ta av sig dem när man går ut vilket händer med landstingets blåa!! ;=)

fler bilder kommer på de andra färdigställda.
Kommer sy upp ett gäng att ha "till salu" om någon är intresserad av en skojig "gå-bort-present" eller dito!

Mönster: eget, efter landstingets blåa med viss modifiering
Material: diverse akrylatvävar från Åhlens bla

Mitt första "bidrag" i använd det du har

10 kommentarer:

cote sa...

Klara, hur mår du? mitt hjärta brister när jag läser om att mannen tagit dina barn, vilken parodi!. Kan man inte göra något? kan jag hjälpa dig? Kram /Silvana

Bustråden sa...

Tack för kommentarerna på min blogg, overallen är sydd i velour.

HönaPöna sa...

vilken rolig idé!

KlaramedK sa...

Silvana, är det verkligen du?! jag har tänkt såååå mycket på dig sååå många gånger...men livet var för jobbigt i sthlm.... vad har du för mail nuförtiden?


Tack bustråden för infon, och HönaPöna för kommentaren!!

Popcorn sa...

Såååå snygga! Ett par sådana skulle jag verkligen behöva eftersom jag vid några tillfället prasslat om kring med de blåa utomhus...

Hanna P S sa...

Så roligt! Den här idén lånar jag! Hur funkar det egentligen med akrylatväv, håller det för snö och slask eller bör man satsa på riktig vaxduk då?

sorkmor sa...

Mycket snyggare än de klassiska blå, som dessutom går sönder och är totalt meningslösa. Du får sälja in till landstinget eller nå´t :)

KlaramedK sa...

Hihi, jag säljer på shoppen på liljevalchs konsthalls!

...fast jag vet ännu inte hur föräsäljningen går! :=O

OYB sa...

Härliga!!

Anonym sa...

Vilka härliga tyger du använder till dina fina saker! Och sådana här skoskydd behöver jag verkligen sy, med tanke på alla leriga stövlar som springer in och ut i huset på helgerna nu när våren kommer.