söndag 2 mars 2008

symässa

Ljusblått/lime, ljusblått, grönt, grönt/lime-randig trikå

Först kom min maskin och senare på kvällen kom min kompis E på besök! Det blev en ganska sen kväll, men inte såå sen att vi inte orkade ta oss till symässan i Sollentuna på lördagen. Höjdpunkten var ju E-slöjd....annars var det hur mycket stickningsutställare (inte en enda tog emot beställningar på tröjor till min kompis förtret...det var ju lockande att hugga tag i en stick-tant och fråga om hon kunde/ville sticka en tröja!), quilting och scrapbooking mfl. Himla dåligt faktiskt att det bara var typ 3-4 utställare som sålde tyger för vanliga trikåkläder! MG-tyger var inte en sådan sensation heller som jag hade trott. Men i E-slöjds monter hittade jag ovanstående tyger, inga mängder av något för det var gasnka så utplockat trots att det bara var lördag lunch!
....och de tog betalt för 2m fantom-tyg av min kompis, trots att mannen räknade på miniräknare blev det fel, men det upptäckte vi tyvär när vi väl var hemma igen på eftermiddagen.

6 kommentarer:

KajaDesign sa...

Åh, jag vill oxå åka på symässa... Funderar på att trösta mig med en utflykt till E-slöjds centrallager. Det var ju mest deras tyger som alla handlade ändå...

//Kaja

KlaramedK sa...

men hallåååå Kaja, E-slöjds lager är nog betydligt bättre utbud på än det var på mässan i sollentuna!! ...du har ju många guldgruvor omkring dig, jag blir avis på din blixtlåsgruva oxå!!

Hello sa...

Skrev ett långt inlägg om KlaramedK igår, men Blogger la ner!! Sen kom det igång igen, men då var ju mitt inlägg borta förstås :(

Jag tycker i alla fall att du ska behålla KlaramedK och strunta i alla som inte fattar bättre. Själv är jag HelenutanE och det är inte heller alltid så lätt ;)

Vilka fina tyger du köpt! Jag kände precis som du - E-slöjd var snabbt urplockat och MG-tyger inte lika kul som man hade tänkt sig... Fast jag fick förstås med mig några meter jag också. Fast bara från E-slöjd. Finns i min blogg också :)

Cecilia sa...

Fin blogg du har, roligt att kika runt på sånt du syr :)

Måste erkänna att jag också suktar efter lite ny vårig trikå.

LumLum sa...

Har just hittat till din blogg och funner det mycket inspirerande. Hoppas det är ok att jag länkar från min blogg?

KlaramedK sa...

Kul att fler hittar hit!! :=) Länka på bara, det är ju lite det som är grejen, nästan som en djungeltelegraf!